Matis

matis2.jpg
2010. október 1-óta vannak jelen a francia MATIS kozmetikumok a hazai  piacon. A francia fővárosban, Párizsban működő cég, az SA. MATIS biztos anyagi és szakmai bázisával kiemelkedő minőségű készítményeket állít elő, a termékek és kozmetikai kezelések folyamatosan megújulnak, és ez is garancia arra, hogy a legfrissebb tudományos eredmények hatásait ön is élvezhesse.

Gigi kozmetikumok

gigi1.jpg
A Gigi Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata, melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született M. E. Landau. 1991 óta van jelen a magyar piacon. A cég üzletpolitikáját az  alapítás óta az határozta meg, hogy mindenkor a kozmetikusok szakmai ismeretére támaszkodva törekedett  a szépségápolás komplex biztosítására. Azt tűzte ki céljául, hogy a kozmetikai szalonokban végzett  kezelések során felhasznált anyagok és a házi ápolásra szolgáló kozmetikumok egységével a legnagyobb  hatékonyságot biztosítsa.

Malu Wilz

malu_wilz4.jpg
A Malu Wilz professzionális smink kollekció különösen jó minőségű és mindig divatos választékot kínál Önnek és vendégeinek kiválóan tartós, bőrbarát termékeivel, amelyek lehetővé teszik a professzionális és kreatív make-up elkészítését. Legtisztább alapanyagok, bőrre történő optimális felvihetőség, csodálatos tartósság és bőrbarátság jellemzi a Malu Wilz termékcsaládot.