JOICO

joico_hair.jpg 
A JOICO kiváló nagy teljesítményű termékeket biztosít a fodrászok számára, akik nem csak, hogy ki tudják fejezni művészi hajlamaikat vele, de emellett meg is őrzik a haj integritását. Ezzel pedig kivívják a vendégek tiszteletét.
A JOICO név ma egyet jelent az egészséges hajjal. A folyamatos kutatómunkáknak köszönhetően rájöttek arra, hogy a hajat felépítő Keratint hogyan töltsék vissza a hajba, hogy az természetes módon beépüljön a haj közegébe és erősítse annak szerkezetét. Hiszen a Keratin 19db aminósavból áll. Ez a Keratin el tud fogyni a hajból, a hőkezelések, formázások, vegyszeres beavatkozások miatt és ezáltal rocsolódik, törékeny, fénytelen és nehezen formázható lesz.
Ezzel a felfedezéssel a JOICO csapata legyártotta a hajjal megegyező Kreatin proteint, ami tartalmazza mind a 19db aminósavat és ez vált a JOICO termékek szabadalmaztatott alapvető összetevőjévé. Melynek első generációja a The Triamine Complex™, és a következő tovább fejlesztett változata a Quadramine Complex™.
A szalonunkban is nagy hangsúlyt fektetünk a haj egészségének védelmére. A roncsolódott, törékeny és fénytelen haj szerkezetének újjáépítésében segítségünkre van a JOICO exkluzív négy lépéses terápiája, melynek eredménye a legerősebb, legegészségesebb, legszebb haj amit el tudsz képzelni.
joico_kpak.jpg
Forrás:www.joico.hu