Wella

 wella_kepek.jpg
A Wella márkanevet az emberek kiváló minőségű hajápóló termékek és a fodrászati trend vezéralakjaként ismerik. A Wella a világ 150 országában jelen van.  A Wella kimondottan nagy hangsújt fektet arra, hogy a fodrász partnereket mindíg olyan termékkel, eszközökkel, technikával lássa el, hogy azok a munkáikat minél magasabb színvonalon és profizmussal tudják elkészíteni.
A Wella története 1880-as évekig nyúlik vissza amikor Franz Ströher az addig divat csúcsát jelentő parókák és vendéghajak rögzítése érdekében piacra dobta a tüllszövetet, hatalmass sikerrel. 1904-ben gyárat alapít Rothenkirchenben.
A Wella nevet az 1920-as  években veszi fel. Innen indul a cég azóta is töretlen sikeres útjára. A múlt század minden évtizedében egyedi újításokkal rukkol elő, mely alapvetően meghatározta a kor divatirányzatát. PL.:
- 1930-as években kifejleszik a Wella Juniort, ami a világ első hordozható dauerolója.
- 1950-es években a Wella bemutatja az  Koleston Perfectet, az első hajszínezőt, ami egybám ápolja is a hajat.
- 1954-ben létrehozzák a Welonda szalonfelszereléseket gyártó vállalatot.
- 1960-as években elkezdődött a szalonokon belüli értékesítés mlynek következtében a Wella termékeit az otthonokban is lehtett használni.
- 1970-es években piacra dobják a Perorm dauervizet, és felfedezik a kitozánt a hajlakkek egyik alkotóelemét.
- 1980-as években bevezetik a Wella High Hair professzionális styling szériát.
- 1990-es években a cég átveszi az amerikai designer márkát a Sebastiant. Az SP Liquid Hair a következő sikertermékük. 
- 2000-es években megalkotja az éves hajdivat kollekcióját Trend Vision-t, amely új ötletekre és látásmódra inspirálja a fodrászokat.
 
wellaproducts.jpg
Krémhajfestéke a Koleston Perfect már több mint 120-féle árnyalatban megtalálható, emelett nagysikerű termék még az ammóniamentes Color Touch szinezőkrém, melynek közel 80 féle árnyalata van.
Hullámosító termékei közül kiemelkedik a Perform Carnitin ahol a karnitin fokozza a haj rugalmasságát, ápolja a hajat, hogy hosszantartó kifogástalan hullámokat készíthessünk. A Headlines volumennövelők az enyhe hullámok mellett hosszantartó dús hatást biztosítanak. 
wella_termekek2.jpg
A hajformázás és frizurakészítés elengethetetlen terméke a High Hair styling termékcsalád.
A haj ápoltságának és egészségének megörzésében nagy szerepe van a Wella által kifejlesztett Lifetex termékcsaládnak, mely különböző hajtípusoknak kínál egyedi megoldásokat a a haj szerkezetének ápolásában.
Forrás:www.wella.hu